Main » 2011 » Maart » 8 » PSN morgen 11 uur offline
18:57:41
PSN morgen 11 uur offline
Het PlayStation Netwerk wordt regelmatig offline gehaald en dat is voor een goede reden, want het heeft veelal te maken met onderhoudswerkzaamheden. Morgen is het weer zover, zo heeft Sony bekend gemaakt. Vanaf morgenmiddag 15:05 tot donderdagochtend 02:00 uur zal het PlayStation Netwerk niet te bereiken zijn als het gaat om de volgende services:

* PlayStation Store voor de PlayStation 3 en Portable
* PlayStation Netwerk Account Management
* PlayStation Netwerk Account Registratie

Daarnaast zul je ook niet vanaf de officiële PlayStation website kunnen inloggen en als je online wilt game, dan zul je voor 15:05 uur ingelogd moeten zijn. Wel kun je tijdens het game Trophies halen en deze zullen geüpdate worden bij je profiel zodra het netwerk weer bereikbaar is.
Er zijn geen officiële berichten vrijgegeven over wat Sony morgen van plan is en wat er dan gaat veranderen in het PlayStation®Network, maar er gaan echter wel wat geruchten. Een tijdje geleden heeft men in Amerika het zogenaamde ‘PlayStation®Rewards’ programma aangekondigd. Ook werd verteld dat men dit systeem in april 2011 zou kunnen gaan verwachten en snel erna werden de eerste PlayStation Plus-leden gevraagd om deel te nemen aan de PlayStation Rewards-beta. Met PlayStation Rewards wilt Sony bijvoorbeeld de trophyhunters belonen door middel van extra ‘gratis’ [lees: in ruil voor jouw trophies] content. Denk hierbij aan verschillende voertuigen in een racespel bijvoorbeeld, extra maps of ‘early acces’ mogelijkheden bij beta’s.
 
Wellicht dat wij dus binnenkort daadwerkelijk kennis mogen gaan maken met PlayStation Rewards of een variant hiervan. Uiteraard betreft dit wel een gerucht en pin ons er dus niet op vast mocht het morgen toch anders uitpakken.

 
370 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX