Main » 2010 » Mei » 6 » Problemen met betaalsysteem PSN
14:00:07
Problemen met betaalsysteem PSN
Gisteren na de PlayStation Store update in Europa zijn er problemen opgedoken met het betaalsysteem. Veel gebruikers kregen bij het toevoegen van geld aan hun virtuele portemonnee een foutmelding. Dit is vervelend, want velen wilde geld toevoegen aan hun portemonnee om onder andere de downloadbare content van Modern Warfare 2 te kopen. Sony zelf is al sinds gisteravond druk bezig met het oplossen van de problemen, maar een oplossing is nog niet gevonden.

Via Twitter liet Sony weten dat ze op de hoogte waren van het probleem en dat ze er alles aan deden om dit snel op te lossen. Inmiddels zijn we een dag verder en is het probleem nog steeds aan de orde. De laatste Tweet van vannacht was dat het probleem nog niet geheel opgelost was. Wel kan de PlayStation Store doormiddel van een tijdelijke fix een klein aantal aan transacties aan.

Toch raden we iedereen aan om even af te wachten totdat de problemen helemaal opgelost zijn, want velen zullen nog steeds de "80023102" error krijgen. Daarnaast zal de PlayStation Store je niet meer toelaten om je portemonnee te vullen als je vijf pogingen hebt gedaan, wat natuurlijk een beveiliging is. Mocht je geen geld meer toe kunnen voegen, dan zul je nog eens 24 uur moeten wachten.

Al met al, afwachten is de enige mogelijkheid. Zodra Sony een oplossing heeft, dan laten we dit natuurlijk direct weten.

 
402 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX