Main » 2011 » Mei » 25 » Pre-E3: Sony's persconferentie groter dan ooit
00:27:19
Pre-E3: Sony's persconferentie groter dan ooit
Het E3-nieuws druppelt langzaam binnen en we beginnen maar direct met nieuws over de persconferentie die Sony zal geven. Deze zal groter dan ooit zijn en er zullen waarschijnlijk vier nieuwe exclusives worden aangekondigd.
 
We weten van Sony dat ze hun persconferentie altijd groots aanpakken en ook de grootste stage van de E3 zullen hebben, maar dit jaar belooft Sony het nog groter te maken. De uitnodigingen voor de persconferentie zijn verstuurd en aangegeven wordt dat er maar liefst vijf uur voor is uitgetrokken. Waarschijnlijk zullen we gelukkig geen persconferentie van vijf uur te zien krijgen, maar wordt ongeveer de helft van de tijd gereserveerd om gegadigden de nieuwe games uit te laten proberen.
 
Sony heeft inmiddels ook hun PlayStation E3 2011-site geopend en daarop is te zien dat onder andere Twisted Metal, Resistance 3 en Uncharted 3: Drake's Deception aan bod zullen komen. Echter zijn er ook nog vier vakjes leeg, waarschijnlijk games die tijdens de persconferentie worden aangekondigd.

 
476 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX