Main » 2010 » Juni » 9 » [Update] Pre-E3 2010: Respawn Entertainment komt met grote aankondiging op E3
12:56:22
[Update] Pre-E3 2010: Respawn Entertainment komt met grote aankondiging op E3
Vince Zampella en Jason West kennen we inmiddels allemaal goed dankzij de hele affaire rondom Infinity Ward. De twee heren zijn een nieuwe studio gestart onder de naam Respawn Entertainment en hun eerste game zal uitgebracht gaan worden door Electronic Arts. De studio is nog zeer jong, maar toch zullen ze op de E3 al een enorme aankondiging gaan doen.

Dit staat tenminste op de Facebook pagina van Respawn Entertainment. Eerder wist David DeMartini van Electronic Arts te melden dat we niets gaan zien van Respawn Entertainment, maar schijnbaar heeft de ontwikkelaar toch iets in korte tijd gemaakt dat ze kunnen tonen aan de wereld. Als Respawn Entertainment inderdaad iets gaat aankondigen, dan zal dit ongetwijfeld aanstaande maandag bij de persconferentie van Electronic Arts zijn. Deze zal om 23:00 uur live gestreamd worden. 

Quote:
"Big time announcement at E3 next week. stay tuned, kiddies!”
 
[Update]
Electronic Arts heeft aan IGN bevestigd dat Respawn geen aankomend project gaat aankondigen op de E3. Gisteren teasde de Facebook pagina van het bedrijf dit, maar vermoedelijk was dit een fake.

 
374 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
0  
1  Slayer__NL__    (09/Jun/2010 15:44:48)
nou kijk, toch aardig van ze

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX