Main » 2010 » Juni » 8 » Pre-E3 2010: Activision bevestigt persconferentie E3
14:55:53
Pre-E3 2010: Activision bevestigt persconferentie E3
Er staan al heel wat persconferenties op het programma; Sony, Nintendo, Ubisoft, EA en 2 keer Microsoft. Nu komt Activision, uitgever van onder andere de Call of Duty games, ook met een persconferentie.
 
In een uitnodiging die vannacht naar de media is uitgestuurd, bevestigt Activision haar E3 persconferentie. Deze zal op maandag 14 juni plaatsvinden om 9pm plaatselijke tijd in Los Angeles.

06.00 uur
Dit tijdstip betekent dat de persconferentie in Nederland om 6 uur 's nachts begint, wil je deze meemaken, dan zal je dus vroeg uit de veren moeten. Het evenement vindt plaats in het Staples Center, dit is de thuishaven van onder andere de LA Lakers en het ligt vlak naast het Los Angeles Convention Center waar de E3 zelf plaatsvindt. Tevens vond hier de grote herdenking plaats van Michael Jackson.

Games
Activision zal vooral haar line-up voor komend jaar tonen met titels als Spider-Man: Shattered Dimensions, Guitar Hero: Warriors of Rock, DJ Hero 2, Call of Duty: Black Ops en True Crime. Misschien komen er nog wel een paar nieuwe game aankondigingen, maar daarvoor zul je toch echt moeten wachten tot de persconferentie zelf.
 
Konami
Konami zal ook een persconferentie houden, deze is op woensdag 22:00 uur Nederlandse tijd. Het is van zowel Activision als Konami niet bekend of er live streams zullen zijn. Natuurlijk zal er wel geblogd en getwittert worden door de media in de zaal.

 
374 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX