Main » 2010 » Maart » 11 » PlayStation Home krijgt make-over
13:05:02
PlayStation Home krijgt make-over

Vandaag zal Home 1.35 gelanceerd gaan worden. Deze nieuwe versie is mede tot stand gekomen door community feedback op onder andere het PlayStation Blog. Deze nieuwe versie van Home brengt een aantal grondige veranderingen met zich mee, waaronder de wereldkaart, die sinds de release in december 2008 niet veranderd is.

Men heeft ervoor gekozen om de bekende wereldkaart te laten vallen en met een Navigator op de proppen te komen. Via deze manier kun je sneller door Home navigeren en het werkt daarnaast ook wat praktischer. Daarnaast kun je gemakkelijker met vrienden tegelijk Home betreden alsook nieuwe releases bekijken in de tab: "Featured Spaces". Hieronder een afbeelding van deze navigator.


Naast deze Navigator zijn er nog andere veranderingen doorgevoerd. Zo zou Home nu een stuk sneller zijn en is het vinden van vrienden een stuk gemakkelijker en sneller gemaakt. Daar blijft het echter niet bij, want Home krijgt ook nog eens een gewone update met nieuwe content daarbovenop.

Vanaf vandaag kun je een persoonlijke Final Fantasy XIII Space kopen, welke € 4.99 gaat kosten. Daarnaast worden er de nodige Final Fantasy XIII meubelen gelanceerd. Ook verschijnen er een hoop Ratchet & Clank figurines, welke je kunt aanschaffen bij het hoofdkwartier van Gadgetron in het winkelcentrum van Home.

Onder andere zul je figurines van Ratchet, Clank, Lawrence, Courtney, Gleeman en Dr. Nefarious kunnen kopen en er zal RYNO V en Groovitron Glove meubilair te koop zijn. Genoeg keuze dus voor de Ratchet & Clank fan. Hieronder een afbeelding met de figurines.

Als laatste nieuwtjes, er zal ook een SOCOM Snow Camo gelanceerd worden, voor zowel mannelijke als vrouwelijke personages en deze kosten per stuk € 0.99. Sodium zal morgen een update gaan krijgen, deze bevat een tweetal wapens: Long Range Plasma Emitter en de Multi Shot Grenade Launcher.

 
395 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX