Main » 2011 » September » 15 » Patches Dead Island gaan voor DLC
16:35:00
Patches Dead Island gaan voor DLC
Een ieder die uitkijkt naar de geplande DLC voor Dead Island moet misschien iets langer wachten dan gedacht. Uitgever Deep Silver heeft in gesprek met Kotaku benadrukt dat het fixen van bugs de prioriteit heeft boven de release van DLC.

Prioriteiten
De uitgever vertelt dat de nadruk van ontwikkelaar Techland nu ligt op het fixen van bugs in de game. Naast fixen moeten ook updates zorgen dat de ervaring van de game optimaal is voor degene die de game hebben gekocht. De DLC, die eigenlijk nog deze maand zou uitkomen, wordt hierdoor mogelijk uitgesteld.

Quote:
"Right now the Dead Island development team's priority is working on fixes and updates across all platforms so that we can take care of all of the fans who have been so supportive of our game. There is some awesome DLC content planned for Dead Island, but first we have to put all our focus on the base game experience."

Problemen
Al sinds de release kampt Dead Island met bugs op alle platforms. Voor de PC werd een nieuwe versie van de game uitgegeven en kwam er al gelijk een grote patch die enkele vervelende issues moest wegnemen. Ook op de consoles kreeg Dead Island meteen een patch die maar liefst 37 problemen moet wegnemen.

 
Categorie: Dead Island | 400 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX