Main » 2010 » Maart » 2 » Oprichter Infinity Ward opgestapt?
15:00:27
Oprichter Infinity Ward opgestapt?
De eerste 2 dagen van deze maand lijken een voorteken op wat nog komen gaat. De eerste 2 dagen van maart zijn namelijk volkomen kut te noemen. Helaas kunnen we niets anders dan slecht nieuws melden. Na het slechte nieuws van gister omtrent Sony's PlayStation 3, hebben we vandaag wederom een behoorlijke tegenvaller. Jason West, mede-oprichter van Infinity Ward, lijkt namelijk opgestapt te zijn bij zijn bedrijf.
Jason West, de man achter Infinity Ward, liet vannochtend op zijn facebook account weten dat hij niet langer werkt bij het bedrijf dat onder andere werkte aan Call of Duty: Modern Warfare. De reden is tot nu toe nog niet officieel bekend gemaakt.
Eerder vannacht gingen er geruchten rond dat er een persoon van Infinity Ward al de hele dag "vermist" was en ook niets van zich liet horen. Vannochtend is op zijn facebook account de volgende melding verschenen:

 
Zoals je kunt zien meldt hij dat hij geen werk meer heeft en er gaan nu geruchten rond dat hij is gekocht door EA om mee te helpen met de Battlefield franchise. Zelf heeft hij hier nog niets over gezegd.

Verder beweren mensen binnen Infinity Ward dat er nog meer slecht nieuws bekend zal worden gemaakt in dezer dagen. Wat er nu met het bedrijf gaat gebeuren is niet bekend.

Ook op James Linkedin staat dat hij geen werk meer heeft. Infinity Ward heeft nog geen officiële verklaring naar buiten gebracht.

 
351 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
0  
1  Joost-P    (02/Maa/2010 15:13:51)
ik zal jullie vertellen wat er aan de hand is...
kheb Infinity Ward over gekocht en die hippie ontslagen....

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX