Main » 2010 » Januari » 18 » Ontwikkeling Uncharted 3 start dit jaar
16:33:51
Ontwikkeling Uncharted 3 start dit jaar
Volgens acteur Nolan North, de stem van Nathan Drake, begint de productie van Uncharted 3 dit jaar.

North zei in gesprek met GamePro dat 2010 een druk jaar wordt omdat er sequals voor Assassin's Creed II en Uncharted 2 aankomen. Hij zei ook nog dat er "een paar andere projecten aankomen die nog onaangekondigd zijn."

Ontwikkelaar Naughty Dog heeft al eerder aangekondigd dat de Uncharted reeks nog niet klaar is en dat er nog vele avonturen voor Nathan Drake te beleven zijn.

In 2007 toen Uncharted: Drake's Fortune uitkwam, werd North meteen een ster. "Ik gingen een heleboel deuren open voor mij toen ik Uncharted deed", zei hij. Zijn stem werd vervolgens gebruikt in onder andere inFamous, God of War, Halo, Dragon Age, Prince of Persia en Assassin's Creed II.

"Ik heb medelijden met Brad Pitt. De anonimiteit van een voice over is een van de grootste voordelen van het werk. je verdient er erg goed mee, kan je familie onderhouden en niemand zal je lastig vallen", verklaart hij.

North is onlangs genomineerd in de categorie 'Beste Voice Over' op de Spike Game Awards. Andere genomineerden waren Jack Black en Mark Hammill. Hij gaf toe dat hij het niet kon geloven en zei dat hij de games industrie heel vele schuldig is.

 
Categorie: Uncharted 3: Drake's Deception | 387 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX