Main » 2013 » Februari » 22 » Ontwerp DualShock 4 nog niet definitief
18:42:06
Ontwerp DualShock 4 nog niet definitief
We hebben de PlayStation 4 zelf niet gezien, maar we hebben in ieder geval wel de nieuwe DualShock 4-controller mogen aanschouwen. Deze controller van Sony PlayStation is compleet anders ten opzichte van de huidige DualShock 3. Zo zijn eindelijk de L2- en R2-triggers verbeterd, is er een ingebouwde speaker, zijn er twee nieuwe knoppen, een touchpad en de pookjes zouden fijner zijn.

Echter zal het ontwerp die je op de afbeelding ziet niet het uiteindelijke model worden. Shuhei Yoshida heeft dit laten weten in een interview met website Engadget. De beste man vertelde dat de DualShock 4 nog in ontwikkeling is, maar het zou al bijna afgerond zijn. Het enige wat we nog kunnen verwachten zijn een paar kleine tweaks voor de controller. Maar wat voor tweaks dit zullen zijn, dat blijft nog maar de vraag.

Verwacht wordt dat Sony weer aanwezig is op de E3 met veel meer nieuws over de PlayStation 4 en haar games. Wellicht krijgen we dan de getweakte DualShock 4-controller te zien. Tot die tijd moeten we het doen met eerder getoonde productfoto’s.

"As for the console itself, its absence makes some sense in light of today’s news from SCEA prez Jack Tretton that the console’s internals are "still in development in terms of final specs and design.” So, how final is the only piece of hardware Sony was willing to trot out? "It’s near final. It’s just gonna be small tweaks being done,” Sony Worldwide Studios head Shuhei Yoshida told us in an interview this morning."

 
Categorie: PlayStation 4 | 194 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX

 

Kalender

«  Februari 2013  »
ZoMaDiWoDoVrZa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728