Main » 2011 » September » 23 » Nieuwe updates omtrent Firstlook 2011
00:12:15
Nieuwe updates omtrent Firstlook 2011
Nog slechts een week totdat de deuren van Firstlook 2011 zullen openen. De meest gewilde games van dit najaar zullen aanwezig zijn om het evenement en Call of Duty: Modern Warfare 3 kan dan natuurlijk niet ontbreken.
 
Infinity Ward reist af vanuit het zonnige Californië om de bezoekers van Firstlook hun nieuwe telg Call of Duty: Modern Warfare 3 te tonen. Ook zal een aantal leden van het Call of Duty Elite-team in Utrecht aanwezig zijn om iedereen uit te leggen wat deze service voor alle Call of Duty-games inhoudt.
 
Philips komt naar Firstlook om daar haar nieuwe 3D-schermen aan het publiek te tonen. En dan vooral de techniek waarmee je met twee personen op één scherm splitscreen kan spelen en toch allebei een heel scherm ziet. Er kan vrij gespeeld worden en er is een competitie, waarover later meer nieuws online komt.
 
Dan de Free Record Shop. Natuurlijk kun je naar hartelust op hun stand games kopen of pre-orderen en ze hebben alvast een paar acties op een rij gezet. Een pinautomaat is zowel op de stand als bij de ingang van de Jaarbeurs te vinden.
 
- Uncharted 3: Lederen armband
- Ratchet & Clank : DLC + sleutelhanger
- Assassin’s Creed: Special edition voor de prijs van de normale editie
- Battlefield 3: Limited edition voor de prijs van de normale editie
- Star Wars: Old Republic, ontvang beta code
- Forza Motorsport 4: Krijg geld toegangskaartje terug
 
Ubisoft is natuurlijk ook aanwezig op Firstlook 2011 en ze laten ons alvast een stukje digitaal voorpret beleven door hun  vijf boothbabes nu al voor te stellen.
 
Dan is er ook nog goed nieuws voor de fans van Battlefield 3. De game wordt live gedemonstreerd op het hoofdpodium. Dus niemand hoeft naar huis te gaan zonder deze kraker gezien te hebben.
 
Tot slot nog Game Mania. In hun nieuwe Game Mania-bus kunnen bezoekers namelijk aan de slag met de nieuwe Sonic game van Sega: Sonic Generations. En het uitproberen van die demo loont, want niet alleen is hij verrassend leuk, je krijgt er ook een Sonic-poster bij.

 
423 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX