Main » 2012 » November » 2 » Nieuwe trailer Grand Theft Auto V verschijnt zeer snel
06:40:18
Nieuwe trailer Grand Theft Auto V verschijnt zeer snel
Er lekt nogal wat uit bij Rockstar Games de afgelopen weken. De releaseperiode, artworks, pre-orderitems en locaties waar de game zich afspeelt. Per ongeluk of gewoon een onwijs goede marketingtruc van Rockstar Games? Hoe dan ook is er nu een brief uitgelekt die Rockstar Games aan retailers gaat sturen waar een pikant detail in staat.
 
In de brief staat namelijk dat ze verheugd zijn met het feit dat de pre-ordercampagne van start is gegaan. Zo ver niks nieuws, pre-orderen kan namelijk vanaf 5 november, maar nu komt het betere werk. Rockstar Games geeft aan dat het enthousiast is over de onlangs vrijgegeven tweede trailer van GTA V. Gek genoeg moet de tweede trailer nog verschijnen en als deze brief voor 5 november bedoeld is, dan kunnen we de tweede trailer dus heel snel verwachten.
 
 
Op de site van Rockstar Games heeft een medewerker ook wat over een nieuwe trailer gezegd. Hij geeft namelijk aan dat er gewerkt wordt aan een tweede trailer van de game, maar dat deze vertraging heeft opgelopen door de komst van orkaan Sandy. Het kantoor waar de trailers van GTA V gemaakt worden, ligt namelijk in New York en ook zij zijn getroffen door de stroomstoring. Hij kan niet precies vertellen wanneer de trailer verschijnt, maar het is in ieder geval binnenkort. En zeg nou eerlijk. Hoe kan je een pre-ordercampagne nou beter beginnen dan met een verse trailer van de meest gewilde game ooit?
 

 
Categorie: Grand Theft Auto V | 394 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX

 

Kalender

«  November 2012  »
ZoMaDiWoDoVrZa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930