Main » 2010 » Maart » 25 » Nieuwe releasedatum en box-art Mafia II vrijgegeven
01:22:11
Nieuwe releasedatum en box-art Mafia II vrijgegeven
Het is dan eindelijk bekendgemaakt, de officiële releasedatum voor Take Two’s Mafia 2. Nu maar hopen dat deze datum het ook daadwerkelijk tot de deadline haalt. De game die in ontwikkeling is bij 2K Czech zal op 24 augustus 2010 in de winkelschappen liggen in de Verenigde Staten. Europa en de rest van de wereld kunnen 3 dagen later aan de slag met dit epische avontuur.

Uitstel, uitstel, uitstel
Mafia 2 stond eigenlijk gepland om veel eerder uit te komen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC. Om diverse redenen werd de game steeds uitgesteld, de laatste keer in februari van dit jaar. Toen werd bekend dat de game alleen nog gepolished moest worden. Zitten jullie een beetje te wachten op Mafia 2 of kijken jullie toch meer uit naar andere eindejaarstoppers? 

DLC
Overigens heeft de ontwikkelaar van Mafia 2 ook al aangegeven bezig te zijn met downloadable content. Wat deze content precies zal inhouden en wanneer wij deze kunnen verwachten is nog niet bekendgemaakt door 2K Czech.

Boxshot
Tevens is het wel zo handig om te weten hoe de boxshot van de game er uit ziet en daarom heeft 2K tevens de box-art vrijgegeven. Natuurlijk zal de PS3 box-art niet verschillen met de hieronder weergeven 360 box-art, op de consolebalk na dan.


 
Categorie: Mafia II | 487 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX