Main » 2009 » September » 19 » Nieuwe releasedatum Bioshock 2 bekend
22:47:17
Nieuwe releasedatum Bioshock 2 bekend
2K Games heeft zojuist bekend gemaakt dat BioShock 2 vanaf 9 februari 2010 wereldwijd in de winkels ligt voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC. De game is het vervolg op de veelgeprezen Game of the Year, BioShock uit 2007.

BioShock 2 speelt zich ongeveer 10 jaar na de gebeurtenissen van het originele BioShock af. In de ruimtes van Rapture echoën opnieuw de zondes van het verleden. Langs de Atlantische kustlijn heeft een monster kleine meisjes ontvoerd en hen teruggebracht naar het onderzees gelegen Rapture. Spelers stappen in de schoenen van de bekendste inwoner en tevens icoon van Rapture, de Big Daddy, wanneer ze zich door de vervallen en prachtige stad bewegen, jagend op een onzichtbare vijand, op zoek naar antwoorden en hun eigen overleving.

De multiplayer van BioShock 2 biedt een rijke prequel ervaring die een uitbreiding is op het originele Bioshock verhaal. Tijdens de val van Rapture nemen spelers de rol aan van een proefpersoon voor de Plasmids voor Sinclair Solutions, een vooraanstaand leverancier van Plasmids en Tonics in de onderwaterstad van Rapture waar de originele BioShock zich afspeelde. Spelers zullen alle elementen van de Bioshock toolset moeten gebruiken om te overleven, aangezien de gelaagdheid van de BioShock ervaring is verfijnd en getransformeerd tot een unieke multiplayer beleving die alleen gevonden kan worden in Rapture.

 
371 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX