Main » 2009 » September » 16 » Nieuwe multiplayer details Modern Warfare 2
15:41:08
Nieuwe multiplayer details Modern Warfare 2
Gisteravond hield Infinity Ward een evenement waar een aantal dingen aangekondigd werden rondom Modern Warfare 2. Zo zal er een speciale Xbox 360 uitkomen met een 250 gigabyte harde schijf bij de lancering. Naast deze aankondiging kon men ook lang spelen met de multiplayer en voor video's hiervan, klik hier. Naast video's en aankondigingen zijn er ook nieuwe details vrijgegeven.

* De nieuwe feature "CallSign" stelt de speler in staat om je online account volledige te customizen, dit bevat clan tags, custom classes en nog veel meer.
* Het perk systeem is wat veranderd en bevat nu meer extra mogelijkheden.
* Bij vier kills krijg je een "care package". Op dit moment kun je een helikopter laten komen dat je ammunitie en health voor het team komt brengen.
* Bij vijf kills kun je de "predator missiles" inschakelen, dit is in feite een airstrike.
* Bij zeven kills krijg je ook een extra, welke dat is, is nog onduidelijk en in Modern Warfare 2 gaat het verder dan zeven kills. Dit betekent dat je bij een hogere streak nog meer krijgt om het de vijand zuur te maken.
* Tactical Insertion equipment stelt jou in staat om een punt aan te wijzen als spawnpoint, het heeft een soortgelijke werking als in Killzone 2.
* Er zijn nieuwe perks, "Scavenger" stelt je in staat om dingen op te pakken van gedode vijanden. Met "Dead Streak Copycat" kun je een perk van een andere speler stelen.
* Er werden meerdere maps getoond, één hiervan is in Afghanistan, daarnaast is er een downtown map in Rusland.

De multiplayer wordt met de dag interessanter. De game zal gelanceerd worden op 11 november en dan zal het spektakel online gaan losbarsten. Als we weer nieuwe informatie vanuit het evenement krijgen, dan laten we dit uiteraard direct weten.

 
Categorie: Call of Duty: Modern Warfare 2 | 372 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX