Main » 2009 » December » 6 » Nieuwe info over Scivelation
18:36:19
Nieuwe info over Scivelation
Spelontwikkelaar TopWare Interactive heeft nieuwe informatie omtrent hun mysterieuze game genaamd Scivelation vrijgegeven, zo meldde Joystiq. Het woord Scivelation is een combinatie van de woorden science en revelation, en deze twee woorden zullen een voorname rol spelen in het spel zelf. James Seaman, managing director van TopWare Interactive, vertelde dat het spel zich afspeelt in een post-apocalyptische wereld, maar dat het anders aanvoelt dan andere spellen met dezelfde setting. Hij vertelde hierover het volgende:

Quote:
"Though Scivelation deals with issues of societal breakdown and the world in chaos, humanity has reached the pinnacle of technological advancements. This combination of science fiction and dystopian society comes from our great love of many classic literary works."

In tegenstelling tot een chaotische wereld, die je zou verwachten in een post-apocalyptische setting, zal in Scivelation de technnologie juist een grote sprong voorwaarts hebben gemaakt. Sterker nog, het technologische hoogtepunt in de wereld is in de game bereikt. Maatschappelijke factoren en science fiction zijn in deze game met elkaar verweven en vaak heeft men ook een beetje afgekeken bij sommige literaire werken. Seaman zei er ook bij dat deze game een homage is aan schrijvers als Orwell, Milton en Dante, als ook science-fiction schrijvers zoals Robert A. Heinlein en Phillip Kindred Dick.

Verdere informatie werd echter niet door TopWare Interactive verschaft. Het is nog onbekend wie je speelt, waar het verhaal over gaat, of wat de game precies is. Het is al wel bevestigd dat het hier om een soortement van 3rd Person Shooter zal gaan.

Scivelation staat gepland voor het derde kwartaal van 2010 en wordt momenteel ontwikkeld door TopWare Interactive. Het spel zal uitkomen voor de Xbox 360, PC en PlayStation 3.

 
439 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX