Main » 2011 » December » 15 » Nieuwe gamemodi beschikbaar voor Modern Warfare 3
03:13:42
Nieuwe gamemodi beschikbaar voor Modern Warfare 3
Infinity Ward heeft nieuwe gamemodi toegevoegd aan Call of Duty: Modern Warfare 3. Vandaag zal je reeds Hardcore Ricochet-modi en Hardcore HQ Ricochet kunnen spelen. Een andere modus, genaamd Drop Zone, is tevens speelbaar. Vandaag hebben we daarnaast nog een update ontvangen die lag oplost en komaf moet maken met het feit dat je als host voordelen kan ondervinden.

Hardcore Ricochet
De ontwikkelaar gaat alle Hardcore spelmodi omzetten naar de Ricochet-variant, omdat teamkills een echte plaag werden. Dit betekent dat schade door friendly fire opgenomen wordt door de aanvaller in plaats van door het slachtoffer. Een poging om een teamlid te killen resulteert dus in je eigen dood.

Hardcore HQ Ricochet
Infinity Ward gaat Hardcore Headquarters toevoegen aan de Hardcore Team Tactical playlist.

Drop Zone
In deze modus moet je met je team naar de drop zone gaan om punten te verdienen. Het eerste team dat erin slaagt om 7500 punten te verzamelen wint het spel, maar dit is niet alles. Zolang mensen zich in de drop zone bevinden, wordt er om de 15 seconden een care package gedropt. De rechtmatige eigenaar hiervan is het team dat het talrijkst aanwezig is in de zone, maar iedereen kan het stelen. Dit is de enige manier om luchtsteun te verkrijgen, want alle pointstreaks zijn uitgeschakeld. Je team verdient 20 punten voor elk teamlid dat zich 1 second in de drop zone bevindt en zelf verdien je 20 XP voor de tijd die je in het gebied spendeert. Kills zijn 50 XP waard in deze modus.

Community playlists
Infinity Ward heeft ook Community Playlists toegevoegd aan de game. Daar worden unieke of populaire private match-gamemodi speelbaar in de publieke playlists, zodat je er ook mee kan levellen.

 
Categorie: Call of Duty: Modern Warfare 3 | 381 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX