Main » 2010 » Oktober » 28 » Nieuwe details Call of Duty: Black Ops
14:00:07
Nieuwe details Call of Duty: Black Ops
Gisteren hadden we voor het eerst sinds weken geen item over Black Ops. Vandaag maken we dat meer dan goed, want we hebben hele vette, nieuwe details voor jullie.
 
Splitscreen
Je kunt samen met een vriend op 1 console online gaan in de multiplayer. Dit hebben we jullie natuurlijk eerder al getoond in een video. Er zitten echter wel addertjes onder het gras: de tweede speler moet zich aanmelden als gast. Als je online gaat, worden de namen dus weergegeven als ‘Naam’ en ‘Naam(1)’. Hoewel de gast kan levelen en ook unlocks verdient, verliest hij al zijn vooruitgang als hij uitlogt.

Private matches
De private matches zijn flink vernieuwd in Black Ops. Je zal deze veel meer kunnen aanpassen naar jouw smaak dan voorheen. Niet alleen Time Limit en Score Limit zijn in te stellen, maar ook welke wapens, perks en andere unlocks je kunt gebruiken zijn aan te passen. Daarnaast zijn de configuraties die je aangepast hebt online te delen met anderen.

Friends List
Ook is de Friends List aangepast. Zo kun je makkelijker in-game bekijken met wie je pas gespeeld hebt, wie er van je vrienden online zijn, welke configuraties zij gemaakt hebben, welke matches ze pas gespeeld hebben en je kan hun statistieken bekijken. Ook het uitnodigen van vrienden werkt heel erg gestroomlijnd.

Wereldwijde multiplayer
Het maakt nu niet meer uit waar ter wereld je zit. Je kan instellen of je alleen met mensen wilt spelen uit jouw landelijke omgeving of dat je wereldwijd tegen anderen wilt spelen. Hierdoor zal onverwachte lag een minder groot probleem worden.

Emblemen
De zelfontworpen emblemen zullen niet verloren gaan wanneer je besluit om de multiplayer nogmaals over te doen in Prestige. XP, COD Points, vooruitgang in Challenges en loadouts zullen wel weer gereset worden.
 
De releasedatum van Call of Duty: Black Ops hoeven we jullie natuurlijk niet meer te vertellen.

 
Categorie: Call of Duty: Black Ops | 484 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
4 reacties
0  
4  DeathAngel0709    (28/Okt/2010 18:46:20)
nee ik bedoel dat de 2e speler alles verliest ze kunne tog ook gwn zoals bij mw2 doen? dat je an account maakt zegma dat je daar op inlogt etc

0  
3  NLMaarten    (28/Okt/2010 17:37:35)
klinkt vet

0  
2  Edbn    (28/Okt/2010 17:30:10)
wat is daar naaiend aan? :P ze zullen het heus wel zo maken dat je niet allebei in een ander team zit

0  
1  Gillian    (28/Okt/2010 16:38:39)
hope dat 2player online nog gepatched wordt anders is et best naaiend

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX