Main » 2010 » Mei » 18 » Nieuw XMB en firmware update 3.40 voor PlayStation 3?
20:50:19
Nieuw XMB en firmware update 3.40 voor PlayStation 3?
Laten we hier eerst eens een vette geruchtenstempel opzetten. In de nieuwste podcast uitzending van CheapAssGamers liet host Cheapy D. namelijk weten, dat hij gehoord heeft dat er een nieuwe XMB voor de PlayStation 3 bekend gemaakt zal worden op de E3. Volgens hem gaat het niet om wat nieuwe icoontjes / functies, maar een totale grootscheepse verandering van de XrossMediaBar. Gelukkig gaat het hier voorlopig om een gerucht en hoeven wij niet vooruit te kijken naar wat die verandering ons dan precies gaat brengen. Het zal ooit wel eens een metamorfose krijgen, maar dat zien wij voorlopig nog niet gebeuren. Over een paar weken weten we in ieder geval of dit gerucht de waarheid is geworden of niet.
 
Nu het bericht dat firmware 3.40 zeer snel zal gaan verschijnen. Een aantal bronnen van TSA melden dat Sony deze update klaar heeft staan en dat deze op korte termijn gelanceerd zal gaan worden via de gebruikelijke weg. Dat er een nieuwe firmware komt zal goed mogelijk zijn, desondanks schatten we de komst van een nieuwe XMB laag in.

Dat neemt niet weg dat de nieuwe firmware update, mocht deze er inderdaad komen, ook het nodige aan nieuwe features met zich mee zal brengen. Deze firmware is overigens al wel gelanceerd voor ontwikkelaars en meestal zit er tussen een developers release en een consumer release een aantal weken. Dit vanwege de versie voor het gewone publiek nog extra getest moet worden.

Zodra we meer weten, dan laten we het weten. Laten we hopen dat deze nieuwe firmware de XMB gewoon laat voor wat het is en dat het patchen op de achtergrond geïntroduceerd zal gaan worden.

 
458 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX