Main » 2011 » Augustus » 29 » Namen multiplayermaps Modern Warfare 3 gelekt
19:49:01
Namen multiplayermaps Modern Warfare 3 gelekt
Als er een evenement wordt gehouden en daar een demo van een bepaalde game valt te spelen, is de kans groot dat er wat uitlekt. Dit is dan ook gebeurd met Call of Duty: Modern Warfare 3.
 
Call of Duty XP is in volle voorbereiding om komende vrijdag los te barsten in Los Angeles. Tijdens deze voorbereiding is een video gelekt waarin een nieuwe multiplayermap te zien was. In de video werd een nieuwe multiplayermode gespeeld, genaamd ‘Bomb’. Helaas is de video van het wereldwijde web gehaald, maar de maps die we oorspronkelijk in Call of Duty: Modern Warfare 3 te spelen gaan krijgen, hebben we weten te redden. Hieronder volgt een lijstje met de maps die in eerste instantie beschikbaar zullen zijn voor de multiplayer:

- Carbon
- Coast
- Dome
- Exchange
- Hardhat
- Interchange
- Lambeth
- Meteora
- Mogadishu
- Paris
- Plaza
- Radar
- Seatown

 
Natuurlijk kunnen we niet in detail vertellen hoe deze maps er nu uitzien, maar waarschijnlijk kan je je bij de meeste namen een voorstelling maken van hoe het eruit komt te zien.
 
Call of Duty XP vindt 2 en 3 september plaats in Los Angeles en tijdens het grote evenement is een Live Stream beschikbaar, zodat je alles te weten komt over de multiplayer die dan wordt onthuld.

 
Categorie: Call of Duty: Modern Warfare 3 | 434 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX