Main » 2009 » Oktober » 21 » Namco Bandai kondigt Inversion aan
23:47:23
Namco Bandai kondigt Inversion aan
Vandaag heeft Namco Bandai samen met Saber Interactive, de makers van Timeshift, een nieuwe game aangekondigd, namelijk Inversion. Deze naam werd een paar maanden geleden al als trademark aangevraagd door Namco Bandai onder het genre van een third-persoon co-op shooter. Inversion zal een man-versus-alien game worden die gaat over 'The Lutadore', een mysterieuze tegenstander die gebruik maakt van de zogehete 'Grapplers' en deze wezens vallen een stad vol mensen aan.

In Inversion speel jij een losgeslagen politieagent die samen met zijn buurman op zoek gaat door de verwoeste stad naar zijn verloren dochter. Je kan dus al gokken dat dit een erg perfecte situatie is voor een co-op game.

Inversion zal genieten van een "revolutionary gravity manipulation engine." Spelers zullen gebruik gaan maken van de 'Grappler' als wapen om met dit wapen objecten op te pakken en weg te gooien of ze als schild te gebruiken. Hiernaast kan je de 'Grappler' ook gebruiken om tegenstanders te grijpen die zich eerst achter dekking bevonden. Het spel zal ook gebruik maken van Havok Destruction middleware, dit zorgt ervoor dat de omgeving kapot kan gaan.

 
416 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX