Main » 2011 » September » 3 » MW3 krijgt Strike Packages in plaats van Killstreaks
01:13:00
MW3 krijgt Strike Packages in plaats van Killstreaks
Met het Call of Duty XP evenement dat van start is gegaan, zullen we vandaag en de komende dagen heel erg veel Modern Warfare 3 nieuws de revue zien passeren. In dit bericht praten we over de aanpassing van de Kill Streaks zoals Infinity Ward een tijdje geleden had aangekondigd.
 
Wat is er nu nieuw aan de Kill Streaks? Blijkbaar heel wat, Kill Streaks bestaan zelfs niet meer. Kill Streaks heten in Modern Warfare 3 namelijk 'Strike Packages' en verschillen ook heel wat van de Kill Streaks die we kennen. Een Strike Package kan je namelijk niet alleen krijgen door middel van kills, maar ook door middel van punten. De Strike Packages zullen overigens wel onderverdeeld worden in verschillende classes/packages. Het is alleen mogelijk om een van de drie packages te selecteren. Het is dus niet mogelijk om verschillende streaks uit verschillende packages te selecteren.

Assault Package
Deze zijn de klassieke killstreaks die we kennen uit de vorige Call of Duty games. Je krijgt deze streaks alleen door kills te maken en reset de streak als je dood gaat.
 
Support Package
Deze helpen je om je team te laten winnen en worden niet gereset als je sterft. De puntenbalk zal dus nadat je respawnt gewoon verder tellen. Niet alleen kills, maar ook objectives tellen hier mee.
 
Special Package
Hiermee kan je extra perks krijgen naarmate je meer kills maakt. Na acht kills op een rij krijg je zelfs alle perks die er beschikbaar zijn. Indien je echter doodgaat ben je al je perks weer kwijt en begin je opnieuw.

 
Categorie: Call of Duty: Modern Warfare 3 | 844 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX