Main » 2011 » Maart » 20 » Multiplayerdetails Duke Nukem Forever
00:36:35
Multiplayerdetails Duke Nukem Forever
De eerste details van de multiplayermode van Duke Nukem Forever zijn vandaag onthuld. Uit een preview van het Official Xbox Magazine blijkt onder andere dat de game met slechts 8 spelers online te spelen is.

Modi
In teams van 4 tegen 4 kunnen spelers het tegen elkaar opnemen in 4 verschillende modi. Deze modi zijn toepasselijk getiteld Dukematch, Team Dukematch, Capture the Babe en Hail to the King; variaties op de standaard Deathmatch-, Team Deathmatch-, Capture the Flag- en King of the Hill-speltypes. In totaal zullen er 10 maps in de game zitten waaronder een remake van de Dukeburger-map, waar iedere speler miniatuur is rondlopend in een grote wereld.

Wapens
Een arsenaal aan wapens staat tevens tot je beschikking in de multiplayer waaronder enkele oude bekenden zoals de shrinker, freezer en devastator. Ook heb je de beschikking over pijpbommen en mijnen, die je zelfs op de tegenstander kan plakken. Holoduke is terug, die je onzichtbaar maakt waardoor je sneakkills kan maken, evenals de jetpack. Daarnaast zijn er steroids, die je in staat stellen om one-hit-kills te maken en je sneller laten rennen.

Punten
Duke Nukem Forever gaat ook gebruik maken van een experience points systeem, waarmee je uiteindelijk je Duke-personage kan aanpassen. Bonuspunten zijn te verdienen wanneer je bijvoorbeeld opgeblazen wordt door je eigen bom of een kill maakt wanneer je de Holoduke gebruikt. Duke Nukem Forever ligt vanaf 6 mei in de Nederlandse winkels op PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

 
393 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX