Main » 2010 » Juni » 10 » MotorStorm Apocalypse officieel
20:09:29
MotorStorm Apocalypse officieel
Dat er bij Sony wel eens dingen uitlekken, is tegenwoordig niet meer dan normaal. Ook deze keer is een gerucht waarheid geworden. De eerder gelekte MotorStorm 3 screenshots blijken namelijk screenshots te zijn van MotorStorm Apocalypse.

Apocalypse
MotorStorm Apocalypse speelt zich af in een stad in het westen van Amerika, tijdens een gigantische aardbeving. Je zult dus door de stad rijden terwijl deze om je heen in elkaar stoort. Verwacht wolkenkrabbers die vlak voor je neus op de baan storten en rijbanen die op magische wijze onder je auto vandaan verdwijnen. Om het einde van de race mee te kunnen maken zul je dus af en toe ook je heil op en in gebouwen moeten zoeken, terwijl deze neerstorten.

Multiplayer
Het spel is uiteraard ook in multiplayer te spelen. Zo kun je met 4 mensen op 1 console aan de slag, maar kun je ook met maximaal 16 mensen aan online races deelnemen. Het is zelfs mogelijk om de offline en online multiplayer te combineren. Zo kun je terwijl je met 4 mensen op 1 console speelt ook gewoon de online mode spelen. Je neemt het dan met z'n vieren online op tegen 12 andere mensen.

Customization
Het is deze keer ook mogelijk je eigen race types in elkaar te knutselen. Je kunt diverse 'regels' aanpassen en bepaalde gebeurtenissen op specifieke momenten triggeren. Als je een leuke race gemaakt hebt kun je deze met andere MotorStorm spelers delen.

Het spel zal in 2011 op de PlayStation 3 gaan verschijnen.

 
345 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX