Main » 2011 » Februari » 25 » Modern Warfare 3 onthulling over 5 dagen
19:00:23
Modern Warfare 3 onthulling over 5 dagen
Althans, alles lijkt erop dat over 5 dagen een nieuwe Call of Duty zal worden aangekondigd. Een nieuwe website lijkt erop te wijzen dat dan meer informatie over de volgende Call of Duty mogen verwachten. Op de website is een countdown te zien. Momenteel is de site moeilijk bereikbaar door de honderduizenden gamers die de site bezoeken. That Videogame Blog kreeg dog tags toegestuurd van Activision waarop de site staat.

Countdown
Als je de website bezoekt, zie je in een flits Shepherd. Mensen die Modern Warfare 2 gespeeld hebben, zullen dit personage wel nog kennen. Hij speelde immers een bepalende rol in de verhaallijn. Net hetzelfde met Makarov trouwens, de belangrijkste terrorist uit MW2. De teller van de countdown staat momenteel op iets minder dan 5 dagen. Het is niet onwaarschijnlijk dat Modern Warfare 3 (zo noemen wij het nu even) dan onthuld zal worden. Het moment waarop de countdown op 0 zal staan, valt namelijk midden in de Game Developers Conference.

Modern Warfare 3
Er wordt geopperd dat de game een prequel zal zijn op Modern Warfare 1. Er zou meer informatie gegeven worden rondom het personage Ghost. Verder zou onthuld worden hoe hij verzeild is geraakt in de Task Force 141. We kunnen MW3 in november verwachten.

 
Categorie: Call of Duty: Modern Warfare 3 | 545 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX