Main » 2011 » Mei » 18 » Modern Warfare 3 begint controversiële campagne
15:37:09
Modern Warfare 3 begint controversiële campagne
Het is natuurlijk wel te verwachten dat Modern Warfare 3 veel reacties gaat losweken bij veel mensen. Steden als New York, Berlijn, Londen en Parijs worden namelijk geteisterd door terroristische aanslagen. Echter lijkt Activision het ook wel een beetje op te zoeken als je de volgende poster bekijkt.
 
Activision is namelijk in de Verenigde Staten gestart met een vrij controversiële reclamecampagne rondom Call of Duty: Modern Warfare 3. De winkelketen GameStop geeft bij pre-orders een dubbelzijdige poster weg. Aan de ene kant wordt het Navy Seals Team Six in thematisch groen, zwart en wit getoond, aan de andere kant is een imitatiecover van het blad TIME te zien.

Op de nepcover is het door oorlog verwoeste New York Stock Exchange op Wall Street te zien. De Amerikaanse vlag hangt besmeurd, beschadigd en verbrand aan de gevel en op de achtergrond stijgen rookpluimen op boven de skyline van New York.

Wall Street zit om de hoek bij de plek waar vroeger het World Trade Center stond, dat op 11 september 2001 werd verwoest door terroristische aanslagen. De foto die Activision verspreidt, doet erg denken aan die bewuste dag. De poster zal vanaf 20 mei worden verspreid en het ligt in de lijn der verwachtingen dat de poster weer voor een hoop controversie rondom Activisions nieuwste shooter gaat zorgen.


 
Categorie: Call of Duty: Modern Warfare 3 | 507 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX