Main » 2011 » Mei » 7 » Modern Warfare 3 aankondiging op 8 juni?
19:45:11
Modern Warfare 3 aankondiging op 8 juni?
Het lijkt erop dat het nog maar een kwestie van tijd is tot Modern Warfare 3 wordt aangekondigd. De grote vraag is dus: wanneer? Het Official PlayStation Magazine UK hint naar een grote onthulling bij de volgende editie van het blad.

Op 8 juni, wanneer de nieuwe editie van de OPM verschijnt, zal er een grote game onthuld worden. Dit kunnen we afleiden uit het blad door de enorme "3". Je ziet het hieronder en je kunt eigenlijk niets anders doen dan tot de conclusie komen dat het daadwerkelijk om Modern Warfare 3 gaat. Ook niet heel raar als dit op 8 juni gebeurt, de E3 zal op dat moment immers in volle gang zijn. Dit spreekt echter wel weer eerdere geruchten tegen die zeiden dat de game op de aandeelhoudersbijeenkomst van Activision komende maandag zou worden onthuld.
 

Was dat het? Nee. Vandaag deed nog een gerucht de ronde dat vanavond Call of Duty Online aangekondigd zou worden, maar verschillende andere bronnen spreken dit tegen.
 
Weliswaar komt Activision met een persconferentie vanavond, maar het schijnt dat er alleen statistieken getoond worden. Dus helaas, nog geen aankondiging van Call of Duty Online.

 
Categorie: Call of Duty: Modern Warfare 3 | 475 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX