Main » 2009 » November » 7 » Modern Warfare 2 hacker opgepakt
17:27:00
Modern Warfare 2 hacker opgepakt

Voor de meeste van ons is de politie van Miami alleen bekend van het moorden oplossen zoals dat in C.S.I. gebeurt. Dat de politie echter ook achter gamers aan zit, is iets nieuws.

Gamer mag Christain Del Amo van 18 zich eigenlijk niet eens noemen, want de beste man heeft het niet goed voor met de gamesindustrie. Een aantal dagen geleden heeft Christain namelijk een gestolen versie van de Modern Warfare 2 Xbox 360 pack gekocht voor maar liefst 500 dollar, met de bedoeling het spel te hacken. De gehackte versie zou hij dan branden en uiteraard in grote getalen verder verkopen.

Helaas voor Christain was Activision de laatste paar dagen al actief het internet aan het afspeuren naar gamepiraten. De site waar hij zijn gebrande versies aanbood waren dan ook al bekend bij Activision. Nadat Activision de internetpolitie had ingelicht, wisten ze te achterhalen dat de man in Miami woonde en binnen de kortste tijd was hij gearresteerd.

Wat voor straf hem te wachten staat is onbekend, maar de politie wil hem aanklagen voor heling en piraterij. Een lichte straf zal het dus zeker niet zijn.


 
Categorie: Call of Duty: Modern Warfare 2 | 407 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
0  
1  M.G.HERO.    (07/Nov/2009 21:19:11)
lekker voor die kanker leijer die zijn moeder neukt in miami lekker voor lekker !

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX