Main » 2011 » Juni » 14 » Meld je nu aan voor de Summer Ladder van AoRX
03:44:41
Meld je nu aan voor de Summer Ladder van AoRX
Het is weer bijna zomer en dat betekent dat school en dergelijken weer op een laag pitje komen te staan. Een mooie gelegenheid dus om met nieuwe clanwars te beginnen op Call of Duty: Black Ops! Om mee te kunnen spelen zul je echter wel nog een paar dingetjes moeten doen.
 
Ten eerste heb je een account nodig op www.consolegaming.eu. Als je al een ConsoleGaming-account hebt, hoef je er natuurlijk niet nog een aan te maken.
 
Vervolgens plaats je onderaan deze pagina een reactie waarin je je ConsoleGaming-gebruikersnaam vermeldt. Dit hoeft overigens niet hetzelfde te zijn als je PlayStation Network-naam. Wij regelen namelijk dat op het 'roster', de ledenlijst op de AoRX-pagina, jouw PSN-ID komt te staan. Zodra je je reactie hebt geplaatst, ontvang je van ons maximaal 24 uur later een invite op ConsoleGaming. Deze invite kan je vinden bij 'Invites' rechtsboven op ConsoleGaming.eu als je ingelogd bent. Hieronder staat een voorbeeld.
 
 
Accepteer de invite die je daar vindt en je bent gekoppeld aan Army of RefleX op de PS3 'Summer Ladder' van ConsoleGaming. Tevens sta je dan op het roster van de CG-clanpagina. 24 uur na je acceptatie verandert de resterende tijd achter je naam op het roster in een groen vinkje en vanaf dan kan je meedoen met clanwars.
 
Zodra er wars beschikbaar zijn, zullen wij voor iedere war een item plaatsen op de startpagina van clanaorx.ucoz.com. In die items kan je je aanmelden voor de desbetreffende clanwar. Als je je aanmeldt, wil dat nog niet zeggen dat je daadwerkelijk in de selectie van de clanwar staat. Bij een grote clan als deze is het namelijk niet altijd mogelijk iedereen in te delen. Het hangt af van de situatie op welke manier we de selectie tot stand brengen. Sta je een keer niet in de selectie? Vrees dan niet je voor een andere war aan te melden. We proberen iedereen zo gelijk mogelijk mee te laten doen aan clanwars.
 
Als je je aanmeldt voor een clanwar, verwachten we dat je op de juiste tijd aanwezig bent en dat je de regels goed hebt doorgelezen. We verwijzen nog naar de regels zodra er wars beschikbaar zijn.
 
Tot slot willen we je alvast bedanken voor je aanmeldingen en deelnames aan de clanwars. We wensen alle deelnemende leden veel succes en daarnaast hopen we dat je een hele mooie zomer hebt!

 
Categorie: Call of Duty: Black Ops | 488 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
5 reacties
0  
5  vwnest    (27/Jun/2011 16:03:12)
woeehoeeee ik ben al lid :$

0  
4  xUntouchablex    (20/Jun/2011 15:37:41)
Natuurlijk doe ik ook mee:) Forcehunter1 smile

0  
3  Maud06    (16/Jun/2011 18:01:32)
k doe ook mee maud06 gewoon ;p

0  
2  GSMK-93    (14/Jun/2011 22:33:57)
CG account:GSMK-93 natuurlijk doe ik mee biggrin

0  
1  UnwiseAssassin    (14/Jun/2011 07:36:31)
Ik doe wel mee cg accout is gewoon unwiseassassin

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX