Main » 2010 » November » 9 » Meld Black Ops problemen aan Activision
03:36:16
Meld Black Ops problemen aan Activision
Sinds gisteren is Call of Duty: Black Ops een feit en veel mensen hebben de game dan ook al in huis gehaald. Mocht je fouten tegenkomen, meld het dan bij Activision, want het bedrijf wil dit graag weten!

Dan Amrich, Activision blogger, heeft namelijk gamers opgroepen fouten, softwareproblemen of online fouten te melden. Zo schrijft hij dat als gamers iets in Black Ops tegenkomen wat hen niet zint om verder te spelen, ze vooral niet in paniek moeten raken, maar het door moeten geven. Want problemen kunnen opgelost worden als ze juist worden aangepakt. De problemen worden daarbij ingedeeld in twee groepen.
Het eerste wat aan de hand kan zijn, is dat er iets mis is met het product zelf. Dit kunnen kleine dingen zijn als een pre-order item dat niet geactiveerd is, een handleiding die ontbreekt of een vervelender probleem als een disc die niet afspeelt.
Het tweede probleem kan gameplay gerelateerd zijn, iemand die je online op wat voor manier dan ook uitbuit bijvoorbeeld. Of wellicht kom je een fout tegen in de singleplayer, of heb je server problemen.
Loop je hier dus tegenaan, kun je het melden. En de beste manier om dit te doen is via Het Call Of Duty forum.

 
Categorie: Call of Duty: Black Ops | 381 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
2 reacties
0  
2  Staafmixer    (10/Nov/2010 20:03:47)
lol op de PC ging de FPS niet boven de 20:p

0  
1  c0d-jamy    (10/Nov/2010 16:54:48)
lol

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX