Main » 2011 » Mei » 12 » Meer geruchten Modern Warfare 3
17:11:56
Meer geruchten Modern Warfare 3
The hype is on! De laatste tijd zijn er ontzettend veel geruchten de Call of Duty-community ingeworpen. Wat waar is of niet moet nog blijken, maar de geruchten blijven binnenstromen nu bekend is geworden dat Call of Duty 8 waarschijnlijk tijdens de E3 wordt aangekondigd.
 
Na alle geruchten van gisteren en vanmiddag heeft nu een anoniem persoon details gelekt van 'Call of Duty: Modern Warfare 3'. Dit deed degene tegenover Gaming Buzz. Zo kwamen perks, wapens en maps uit de game ter sprake. De persoon heeft deze informatie gekregen doordat hij de game al heeft kunnen testen. Tijdens de test waren er vijf perks beschikbaar: Scavenger, Revelations, Pointblank, Lifeline en de bekende Sleight of Hand. Met Pointblack schijn je beter te kunnen richten en daarmee makkelijker headshots te kunnen maken.

De persoon in kwestie had ook nog een selectie aan favoriete wapens en dat waren de Vector, Colt 45 en de Pacer 56. Die laatste bestaat niet, maar is een wapen dat uitgevonden is tijdens een nieuwe oorlog. Een map was ook onderwerp van het gesprek en deze heet Detour, welke lijkt op Hotel uit Call of Duty: Black Ops DLC Escalation. Qua gameplay is het volgens de bron een stukje sneller dan we gewend zijn van zijn voorganger. Het klinkt allemaal best aannemelijk, maar dit komt allemaal van een persoon die de game zogenaamd al heeft gespeeld. Vooralsnog gewoon afwachten tot de makers zelf iets zeggen over de game.
 
De aankondiging vindt naar alle waarshijnlijkheid plaats tijdens de E3. Deze zal (6,) 7, 8 en 9 juni plaatsvinden in het Los Angeles Convention Center.

 
Categorie: Call of Duty: Modern Warfare 3 | 457 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX