Main » 2011 » Juni » 12 » Meer details over Call of Duty: Modern Warfare 3
03:52:47
Meer details over Call of Duty: Modern Warfare 3
De strijd tussen Battlefield en Call of Duty barst alweer helemaal los. In een recent interview heeft Robert Bowling enkele sappige details losgelaten over de multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare 3 en deze zijn zeer interessant.
 
Veel gamers die multiplayermodes als Search and Destroy, Demolition en Domination spelen, gaan vaak niet voor de objectives, maar voor het vermoorden van zoveel mogelijk spelers. Dit is vaak ten frustratie van spelers die wel graag de mode serieus willen spelen. Robert Bowling kon hierover zeggen dat ze alle XP-bonussen anders hebben ingedeeld. Het is nu zo dat het vermoorden van andere mensen niet zo veel oplevert als het veroveren van een objective of het beschermen van iemand die de vlag in handen heeft in Capture the Flag. 

Het duiken wat in Call of Duty: Black Ops werd geïntroduceerd zullen we niet terug zien in Modern Warfare 3. Wat we uit Black Ops wel terug zullen zien is een vergelijkbaar iets als 'Theater'. In het theater kunnen we onze recente matches terugkijken, opnemen en op Youtube plaatsen. Wat precies de mogelijkheden zullen zijn in Modern Warfare 3 is nog niet bekend.

Toen aan Robert Bowling de vraag werd gesteld waarom we Modern Warfare 3 moeten kopen in plaats van Battlefield 3 kwam er toch wel een antwoord waar veel mensen wat van kunnen leren. Volgens Robert Bowling moet je zowel Modern Warfare 3 kopen als Battlefield 3. Als shooterfan zijn het beide fantastische games die hun ding doen op een verschillende manier en die uitspraak nemen we graag ten harte.

Een van de vragen was of er dinosaurussen in Call of Duty: Modern Warfare 3 zouden komen. Hierop gaf Robert Bowling toch wel een heel mooi antwoord:

"The severe and insulting lack of dinosaurs in Modern Warfare 2 was embarrassing and a black mark on my career. The addition of Dinosaurs and turtles (the modern day dinosaur) are a high priority on the feature list of Modern Warfare 3."
 
Oftewel: "Het belachelijke tekort aan dinosaurussen in Modern Warfare 2 was beschamend en een debacle in mijn carrière. De toevoeging van dinosaurussen en schildpadden (de moderne dinosaurus) is een hoge prioriteit op de lijst van features van Modern Warfare 3."
 
Als je dus van dinosaurussen houdt, is Call of Duty: Modern Warfare 3 zeker een game voor jou. Helemaal uit de lucht gevallen was de vraag overigens niet. In de Battlefield 3-demo tijdens de E3-persconferentie van EA zagen we plots een kleine dinosaurus voorbijkomen. Heel wat mensen vroegen zich dan ook af wat de reden hiervoor was. Het antwoord luidt als volgt. Twee jaar geleden vroeg een vertegenwoordigster van Activision op het beroemde 4chan-forum waarom Modern Warfare 2 niet zo goed verkocht op de PC. Het 4chan-forum was namelijk een grote factor in de slechte PC-verkopen vertelde ze. De leden van dit forum namen haar vraag echter niet al te serieus op en zeiden dat dit kwam door het gebrek aan dino's. Dat is dan ook de reden dat er in Battlefield 3 een dino kwam. DICE wilde namelijk iets hebben wat de concurrent niet heeft en waar de 4chan-leden naar vroegen.

Robert Bowling heeft het ook over de Spec Ops Mode die weer terugkomt uit Modern Warfare 2. Dit keer zal er ook matchmaking in zitten, waardoor we de mogelijkheid krijgen met andere spelers online te spelen. Dit kon al in Modern Warfare 2, echter niet met mensen die je niet in je vriendenlijst had staan. Ook zullen er hier killstreaks en andere dingen vrijgespeeld kunnen worden, dus het belooft heel groot te worden. 

Tevens beantwoorde Robert Bowling een vraag waarbij iemand vroeg of het waar was dat er plannen waren om geld te vragen voor de multiplayer van Call of Duty. Met het antwoord op deze vraag kunnen veel gamers gerust ademhalen. Volgens hem zal er nooit voor de multiplayer betaald hoeven worden. Zowel nu niet als in toekomstige releases.
 
Tot slot kunnen wij jullie nog vertellen dat quickscopen misschien in tact blijft zoals het in Modern Warfare 2 was. In Black Ops werd dit al moeilijker gemaakt, maar Robert Bowling gaf via Twitter aan dat momenteel in de ontwikkelfase het nog mogelijk is om te quickscopen. Hij gaf daarbij echter wel aan dat het niet zeker is of dit erin blijft. Tijdens de ontwikkelfase kan er namelijk nog veel veranderen.

 
Categorie: Call of Duty: Modern Warfare 3 | 539 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX