Main » 2011 » Juni » 5 » Meer bewijs voor nieuwe Grand Theft Auto?
16:00:22
Meer bewijs voor nieuwe Grand Theft Auto?
Uit een afbeelding op gameforum NeoGAF blijkt dat Amerikaanse winkels gestart zijn met het noteren van 'GTA V' in hun assortiment, wat betekent dat je de game kunt pre-orderen. Ook andere titels voor de Xbox 360 en PS3 zijn gespot dit weekend voor de E3, zoals Resident Evil 6. De kans bestaat dus nog steeds dat we komende week de officiële aankondiging van deze titels mogen verwachten.

De notering van GTA V is de opmerkelijkste van de lijst, gezien veel gamers met smart uitkijken naar een nieuw deel in de Grand Theft Auto-serie. De notering sluit goed aan bij de geruchten dat Rockstar komende week tijdens de E3 de game uit de doeken gaat doen. Daarbij zou het zo zijn dat de game zich afspeelt in een modern Los Angeles, met een realistische afspiegeling van de stad zoals bestaande straatnamen.

Wanneer GTA V zal moeten verschijnen is uiteraard nog niet duidelijk, maar eerder deden al de geruchten de ronde dat dit in het fiscale jaar van 2012 zal zijn, welke loopt van 1 april 2012 tot 31 maart 2013. Hopelijk geeft de E3 ons duidelijkheid en mocht de twaalfde Grand Theft Auto aangekondigd worden, dan is het aannemelijk dat dit tijdens de persconferentie van Microsoft of Sony gebeurt. Echter zou het ook zomaar kunnen zijn dat Nintendo met de eer gaat strijken, die dit jaar waarschijnlijk de opvolger van de Wii gaat aankondigen.
 


 
Categorie: Grand Theft Auto V | 573 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX