Main » 2010 » Januari » 26 » Meer Battlefield in aantocht
14:58:01
Meer Battlefield in aantocht
EA Dice is bezig met meer Battlefield dan alleen Battlefield: Bad Company 2. Dat maakte de ontwikkelaar bekend tegenover Gamerzines.

Groot project
Volgens Patrick Bach, de executive producer van Bad Company 2, gaat het hier om een groot project: "We doen een heleboel dingen naast het ontwikkelen van Bad Company, maar ik kan er verder nog niets over vertellen. Het is in ieder geval een grote Battlefield-game".

Battlefield 3
Waarom er zo mysterieus wordt gedaan over een game waarvan we weten dat die in ontwikkeling is, blijft een raadsel. Battlefield 3 werd namelijk vorig jaar al enigszins aangekondigd door John Pleasents, die het over de game had bij zijn afscheidsspeech. Ook Microsoft's John Schappert heeft het tussen neus en lippen door al over de game gehad. Battlefield 3 verschijnt niet meer in dit fiscale jaar, dat betekent dat de game ergens na maart moet uitkomen. Een officiële aankondiging ontbreekt nog echter.

Battlefield: Bad Company 2 verschijnt eerst nog, en wel op 5 maart, voor zowel de Xbox 360, PlayStation 3 als de PC.

 
328 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
2 reacties
+1  
2  Slayer__NL__    (26/Jan/2010 15:32:25)
2gun yeah bring it on

0  
1  Burn_In_Hell_NL    (26/Jan/2010 15:08:33)
Vet, nog meer Battlefield plezier voor mij. Bad company vond ik ook leuk, maar ik hoop toch ook een beetje op een echte opvolger van BF2. Ik ben benieuwd..

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX