Main » 2011 » Maart » 5 » Meer aanwijzingen voor een nieuwe GTA?
04:33:54
Meer aanwijzingen voor een nieuwe GTA?
GTA-games zijn altijd verantwoordelijk voor een enorme hype. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er regelmatig geruchten opduiken over het nieuwste deel in de serie. Een tijd geleden waren er al geruchten over een volgende Grand Theft Auto, die zich zou afspelen in 'the city of angels', Los Angeles. Los Angeles was natuurlijk al de insprationele bron voor Grand Theft Auto: San Andreas.
 
In de volgende GTA zou de filmindustrie een grote rol spelen. Vandaag zijn er verwijzingen opgedoken naar de L.A.-locatie. Een zekere Supernnuation heeft namelijk veel onderzoek gedaan naar de nieuwste GTA en wat hij vond is zeker interessant. Zo keek hij rond bij Motion Capture en specifieker naar het castingbureau 'Telsey & Company'. Dit bedrijf zocht in het verleden naar acteurs voor andere Rockstar-games.

Op hun castingpagina staat nu dat ze voor een nieuw interactief project, genaamd 'Rush', op zoek zijn naar mensen die een irritante voetbalmoeder, enkele FBI agenten en een manager van een beroemde Hollywood-actrice wilt spelen. Deze personages passen dan ook perfect tussen de eerdere geruchten van drugs, bendes, een Hollywood-locatie, filmacteurs en een locatie in LA. Het zou dus best mogelijk kunnen zijn dat 'Rush' een codenaam is voor de nieuwste GTA.

Maar zoals altijd nemen we deze geruchten met een flinke korrel zout.

 
Categorie: Grand Theft Auto V | 466 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX