Main » 2011 » September » 8 » Max Payne 3 krijgt een releasemaand
16:00:00
Max Payne 3 krijgt een releasemaand
Rockstar Games heeft zojuist via Twitter en Facebook aangekondigd dat Max Payne 3 in maart 2012 zal verschijnen voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Tevens maakt Rockstar bekend dat Max Payne 3 de eerste game in de serie zal zijn met een multiplayer mode.

Max Payne 3
De game speelt zich af in Sao Paulo, waar Max zijn traumatische verleden probeert te vergeten. Hij werkt als beveiliger voor een rijke industriele familie en wanneer gangs deze familie aanvallen moet Max alles op alles zetten om hen te redden, zijn eigen naam te zuiveren en definitief af te rekenen met de demonen uit zijn verleden. De game wordt ontwikkeld door verschillende studio's van Rockstar en maakt natuurlijk gebruik van de eigen RAGE-engine in combinatie met het in Red Dead Redemption gebruikte Natural Motion Physics-systeem. Het oude vertrouwde Bullet Time maakt ook weer zijn opwachting.

Multiplayer
Voor de multiplayer belooft Rockstar Games een innovatieve mode die tijdens het spelen de maps en modes aanpast voor alle spelers in een match. Wat Rockstar Games daar precies mee bedoelt is voorlopig gissen. Wel zal Max Payne 3 een uitgebreid level systeem bevatten, krijgt de game clan support en kun je verschillende strategische wapen load-outs kiezen.
 
Firslook
Max Payne 3 is aanwezig op Firstlook op 1 en 2 oktober, de game zal niet speelbaar zijn en zal ook niet gedemonstreerd worden. Hoe Max Payne 3 dan wel aanwezig zal zijn op Firstlook blijft voorlopig nog even gissen.

 
Categorie: Max Payne 3 | 398 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX