Main » 2011 » Februari » 13 » Killzone 3 en Crysis 2 gelekt op torrentsites
19:46:51
Killzone 3 en Crysis 2 gelekt op torrentsites
Een flinke tegenslag voor Sony vandaag. Killzone 3 is gelekt door middel van een 41 gigabyte wegende dump. Het slechte nieuws is ook nog eens dat de game afspeelbaar is op de gehackte PS3′s en er dus geen extra beveiligingen meer omzeild moeten worden. Daar komt bij dat veel journalisten nog niet eens de reviewexemplaar hebben ontvangen, de game komt namelijk pas eind deze maand uit en deze leak is dus enorm vroeg.
 
Ook Crysis 2 is op torrent verschenen. Hoewel de gelekte versie een beta is en nog wat bugs en dergelijke bevat, is de gehele singleplayer speelbaar. Op verscheidene sites zijn ook al screenshots en zelfs filmpjes verschenen van hoe het verhaal in de game precies verloopt. Fans kunnen dus beter uitkijken voor ze ongewild het einde onder ogen krijgen.

Volgens Crytek is het verschijnen van de game op torrent een ramp en raden ze iedereen aan om te wachten op de definitieve versie van de game. Verder zullen er stappen ondernomen worden om de dader te vinden en deze aan te pakken.

 
421 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX