Main » 2010 » Maart » 7 » Kans op nadelige gevolgen door ontslag bazen IW
01:09:46
Kans op nadelige gevolgen door ontslag bazen IW
Het hele gedoe tussen de voormalige Infinity Ward kopstukken, Vince Zampella en Jason West, en Activision gaat mogelijk voor ons nog een nadelig staartje krijgen. Beide heren hebben een advocaat ingeschakeld en Activision aangeklaagd. Inmiddels is de volledige aanklacht tegen Activision op het internet beland en hierin staan een aantal verontrustende zinnen.

In de aanklacht staat onder andere dat de heren niet willen dat Activision nog de franchise exploiteert en dat betekent in begrijpelijke taal dat Activision er geen geld meer aan mag verdienen. En dit betekent dat Activision geen discs meer mag drukken van deze game en dat ze geen downloadbare content mogen uitbrengen

Quote:
"For a preliminary or permanent injunction against’s Defendant enjoining it and its officers, agents, employees and representatives from violating Plaintiff’s rights with respect to the development, release and exploitation of any Modern Warfare game.”

Naast dat staat ook in de aanklacht dat Activision de komende games in de franchise, namelijk: één in een Vietnam setting, de nabije toekomst en de toekomst die nog wat verder van ons verwijderd is, niet mag uitbrengen. Dit bevestigt allereerst dat het Call of Duty deel voor dit jaar inderdaad Vietnam als setting heeft en daarnaast is het laatste woord in de zin: "distant future", ook interessant.

Dit zou kunnen betekenen dat er aan een Modern Warfare of Call of Duty gewerkt wordt die zich in de toekomst afspeelt, oftewel, één met een meer futuristische setting. Nu begrijpen we de keuzes die de heren maken, maar wij, gamers, kunnen hier uiteindelijk wel de dupe van zijn. Laten we hopen dat dit allemaal snel afgelopen zal zijn, zodat wij nieuwe delen en de downloadbare content snel mogen verwachten.

Quote:
"..exploitation of any Modern Warfare game or Call of Duty title set in the post-Vietnam era, near future or distant future."

 
393 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
0  
1  blackhawk1105    (07/Maa/2010 02:42:41)
HAHAHAHA!!! lekker voor ze!! ik kan er mee leven zolang activision er maar aan onderuit gaat!!

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX