Main » 2009 » December » 3 » Javelinglitch vormt een steeds groter probleem
16:49:26
Javelinglitch vormt een steeds groter probleem
Nog niet gehoord van de Javelinglitch? Dan eerst even een korte uitleg. Dit is namelijk een glitch waarbij je een vliegende bom word. Het heeft te maken met een Javelin of een RPG en een semtexgranaat. Als je deze glitch gebruikt en jij wordt neergeschoten, verander je in een vliegende bom welke je vijand doodt welke jou heeft vermoord. Volg je het nog?

De Javelinglitch word steeds vaker gebruikt door cheaters en is daarom dus ook zwaar irritant. Er gaat zelfs het verhaal dat er een heel team in een deathmatch was die deze glitch gebruikte. Om deze glitch tegen te gaan moeten we helaas nog wachten op de eerst volgende update. Microsoft gaat hier wel wat aan doen en heeft via Twitter laten weten dat gamers welke deze glitch gebruiken twee weken worden geband.
"While IW works on getting the MW2 glitch fixed, people we catch using it will recieve suspensions from LIVE. Play fair everyone. :>” ''

Het probleem is dat Sony nog niet naar buiten heeft gebracht dat gamers welke de glitch gebruiken worden aangepakt. Dit is jammer, omdat het blijkbaar een steeds groter probleem aan het worden is. Wel heeft Infinity Ward via Twitter laten weten dat ze het probleem zo snel mogelijk zullen oplossen.

''Javelin Glitch fix currently in test. Once it’s cleared, we’ll be urging it through Microsoft & Sony certification as fast as possible.''

Zijn jullie al een aantal gamers tegengekomen in Modern Warfare 2 die deze glitch hebben gebruikt? Of hebben jullie zelf de glitch al een keer gebruikt? Laat het weten via de comments.

 
Categorie: Call of Duty: Modern Warfare 2 | 445 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX