Main » 2010 » April » 17 » ''Infinity Ward op sterven na dood''
17:14:38
''Infinity Ward op sterven na dood''
Volgens een betrouwbare bron die heel close is met Infinity Ward, is het bedrijf op sterven na dood en moet het op handen en knieën kruipen om niet failliet te gaan, zo meldt Kotaku.

Reden
De betrouwbare bron, die overigens anoniem wil blijven, wist Kotaku te vertellen dat Infinity Ward failliet gaat als ze geen maatregelen nemen. Dit zou allemaal te maken hebben met het feit dat Jason West en Vince Zampella de studio verlaten hebben.
Quote:
''They’re scared shitless. They never saw this coming. They can’t believe what’s going on. At first they gave us some bullshit about moving up payments of all the money they owe us to sooner increments.''

''That was when [designer] Todd [Alderman] and [engineer] Frank [Gigliotti] left. But with the announcement of Respawn and all the people leaving, they just got there heads in their hands.''

Modern Warfare 3
Toch hoopt Infinity Ward om Modern Warfare 3 af te werken. En om dit te verwezelijken, zijn een aantal werknemers van andere studio's aangenomen om mee te helpen aan de ontwikkelingen van Modern Warfare 3. Of de game werkelijk de rekken nog zal halen is niet zeker, maar IW zet alles op alles om dit toch te halen.

 
493 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
0  
1  Slayer__NL__    (17/Apr/2010 22:44:58)
big surprice surprised MW1 en MW2 hebben een standaard gezet en Medal of Honer moet daar nu dik overheen gaan

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX