Main » 2012 » November » 8 » Hoofdrolspeler GTA V mogelijk East Coast gangster, onthullingen vanavond
15:58:25
Hoofdrolspeler GTA V mogelijk East Coast gangster, onthullingen vanavond
De protagonist (hoofdrolspeler) van het langverwachte Grand Theft Auto V van Rockstar Games lijkt iemand te worden die al heel wat op zijn kerfstok heeft. Vanavond weten we het waarschijnlijk zeker, dan volgen namelijk diverse openbaringen.

Vanavond om 18.00 uur wordt de cover art van de decemberuitgave van het blad Game Informer vrijgegeven. Later vanavond zal hetzelfde blad de onthulling van Grand Theft Auto V brengen. ShortList magazine, eveneens een geprint medium uit het land van de stars and the stripes, heeft echter al gepubliceerd dat de hoofdrolspeler van de game een ware 'East Coast gangster' is. Deze meneer zou zijn stad van herkomst aan de oostkust van de V.S. ontvlucht zijn om een nieuw leven te beginnen in Los Santos, de fictieve metropool in de staat Californië waar GTA V zich afspeelt. Daar volgt echter al snel een gebeurtenis die hem zijn oude leventje weer insleurt.

Deze informatie lijkt zo ongeveer overeen te komen met geruchten die al eerder te horen waren, en waar wij ook al uitvoerig over bericht hebben. De protagonist zou bekendstaan als Albert De Silva en zou een niet bepaald kosjer verleden kennen. Echter werden 
geruchten die afgelopen week naar buiten kwamen, ontkracht door Game Informer. 

Wat er waar is van de berichten blijft vooralsnog vanzelfsprekend onduidelijk. Tot vanavond klokslag 18:00 uur kunnen we er in ieder geval nog lustig op los speculeren. Van de schat aan informatie die dan onthuld wordt over het paradepaardje van Rockstar houden we je daarna, zoals je van ons gewend bent, natuurlijk uitstekend op de hoogte.

 
Categorie: Grand Theft Auto V | 396 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX

 

Kalender

«  November 2012  »
ZoMaDiWoDoVrZa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930