Main » 2010 » Januari » 28 » Heavy Rain minigame in Home
16:38:42
Heavy Rain minigame in Home
Home krijgt na enige tijd weer een nieuwe update. Vandaag zal er een geheel nieuwe game gestart gaan worden, namelijk de Heavy Rain: Evidence Analysis minigame. Eerder deze week heeft Sony al subtiel wat vreemde dingen laten voorvallen bij het presentatie podium en dat is allemaal naar aanleiding van deze minigame. Deze minigame zul je later vandaag kunnen vinden in de nieuwe Space, welke de naam: "The Backstage Pass" draagt.

Hier zul je moeten puzzellen hoe je door een bepaalde deur heen komt, zodra je dit voor elkaar hebt kun je aan de slag met de nieuwe minigame. Hoe deze minigame precies in elkaar zal zitten is nog niet duidelijk, maar inmiddels zijn de eerste beelden vrijgegeven en deze kun je hieronder bekijken.
 
 
Dat is nog niet alles, als je de minigame succesvol weett te voltooien, dan krijg je een speciale reward. Fans van Heavy Rain willen deze zeker niet missen, aldus Sony. Daarnaast zullen er deze week een twintigtal nieuwe shirts in Home belanden en episode 2 van Home TV zal deze week in première gaan om het maar mooi te omschrijven. Hieronder een snelle samenvatting van waar de nieuwe episode om gaat.


 
Categorie: Heavy Rain | 461 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX