Main » 2011 » Februari » 27 » GTA V domeinnamen geregistreerd?
15:00:48
GTA V domeinnamen geregistreerd?
Take-Two heeft nieuwe dommeinnamen geregistreerd, die kunnen verwijzen naar de nieuwe GTA. Dit meldt GTAV.net. Het is de gewoonte van Rockstar om een heel netwerk van bedrijven uit te bouwen in hun games. Denk hierbij aan Sprunk, TW@T, Love-meet en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Vaak zijn dit ook parodieën.

Nieuwe domeinnamen
Het gaat om de volgende domeinen, geregistreerd door Take-Two Interactive.

www.CashForDeadDreams.com
www.SixFigureTemps.com
www.StopPayingYourMortgage.net
www.HammersteinFaust.com
www.LifeInvader.com

Waarschijnlijk doen deze domeinnamen je denken aan GTA IV. Dat is ook normaal, gezien de context en de typische stijl. Het zouden ook websites kunnen zijn die je in-game kan bezoeken. Als dat het geval is, kunnen we wederom een moderne setting verwachten.
Begin februari heeft Take Two een game laten registreren onder de naam 000A met een beschrijving die kan duiden op een nieuwe GTA. Er werd namelijk gesproken over "strong violence, sexual references, crude humor, and drug references". Dit zou natuurlijk ook kunnen verwijzen naar de nieuwe game Agent.

GTA V
Over deze game is amper informatie beschikbaar. Rockstar Games zwijgt al geruime tijd in alle talen. Voorlopig hebben we dus nog het raden naar de setting en de releasedatum. Wie weet een aankondiging op de komende GDC of E3.

 
Categorie: Grand Theft Auto V | 459 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
2 reacties
0  
2  sancho93    (27/Feb/2011 17:15:34)
rockstar*

0  
1  sancho93    (27/Feb/2011 17:15:22)
als ik bij rockstat zat wist ik t wel, miljoenen mensen kijken uit naar die game

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX