Main » 2010 » Oktober » 19 » Grootste leak in gameshistorie dreigt voor Black Ops
01:37:29
Grootste leak in gameshistorie dreigt voor Black Ops
9 november 2010. Dit staat voor de releasedatum van Black ops, of misschien beter gezegd: stond. In Alabama is er bij een gamedrukfabriek (waar de games dus gemaakt worden) een diefstal gepleegd. Enkele kopieen van Call of Duty: Black ops zijn gejat.
 
De dief is lid van een ondergronds forum. Op dit forum heeft hij de kopieën verkocht aan verscheidene klanten. Een van de kopers, bekend in het wereldje onder de naam Ungodly Leaker, bekend van het leaken van Halo: Reach, heeft een paar foto’s op het forum gezet waar je hem met de game in zijn handen ziet staan. Deze foto’s kunnen we helaas niet tonen aangezien Activision deze vrijwel gelijk offline haalt. Zoals je weet doet Activision dat met wel meer content.
 
Ook zou de Community Manager van Treyarch, Josh Olin, zelf geprobeerd hebben om in het forum te komen om te onderhandelen met de mensen die de kopieën gekocht hebben. Hier werd hij echter onmiddelijk geband. Desondanks heeft hij het wel voor elkaar gekregen om in contact te komen met enkele mensen buiten het forum om. Dit heeft hij onder andere gedaan op Twitter, met 97SIRHB. Hij heeft via AIM en over de telefoon contact met hem gehad. De tweets van 97SIRHB zijn helaas op ‘private’ gezet.
 
Het zit Activion de laatste week al niet mee. Overal op internet verschijnen multiplayerbeelden die absoluut niet naar buiten hadden mogen komen. De uitgever probeert er dan ook alles aan te doen de beelden zo snel mogelijk van internet te halen. Maar zoals je weet, als iets op internet verschijnt, krijg je het er niet snel van af. Als de game geleaked zou worden, zou dit ook nog eens een van de grootste leaks zijn in de gameshistorie. Josh Olin heeft verklaard dat als de game geleaked zou worden hij er persoonlijk voor zou zorgen dat het forum gesloten wordt. Een druppel op een hete plaat natuurlijk, maar wel een statement. Hieronder zien jullie een foto van het Twitter-contact tussen Josh Olin en de persoon van het forum. Wordt vervolgd...
 
Lichtpuntje vandaag is dat Josh Olin wel bekend heeft gemaakt dat de beta van de multiplayer succesvol is verlopen en deze nu gesloten is. De servers zijn 'ready to go for launch on Nov 9th!'. Altijd fijn.

 
Categorie: Call of Duty: Black Ops | 475 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
0  
1  glenn    (19/Okt/2010 09:21:10)
fijn ja :P

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX