Main » 2010 » Februari » 10 » Gratis DLC voor Bad Company 2
14:28:43
Gratis DLC voor Bad Company 2
Battlefield: Bad Company 2 is de aanstormende shooter van ontwikkelaar DICE. Het doel van DICE is om Infinity Ward en daarmee Modern Warfare 2 te verslaan, een moeilijke en misschien wel onmogelijke opgave. In een recent persbericht maakte Electronic Arts bekend dat er op de dag van de release, 3 maart in de VS en 5 maart in Europa, een gratis DLC pakket te downloaden is.

Wat de DLC inhoudt, heeft EA niet bekend gemaakt, maar het zal waarschijnlijk een product uit de in-game store zijn. Patrick Bach, Senior producer van Battlefield: Bad Company 2, gaf ons ook even een reden waarom je de game in huis moet halen, welke hieronder te lezen is.

Quote:
''If you like a very deep and long multiplayer experience that competitive, easy-to-use and high quality, then this is the game for you. If you want a single-player that is dramatic and varied, with cool storytelling and cool characters and all these cool environments, it’s all part of the same package. I don’t see a reason why you shouldn’t pick it up.''
 
Of Battlefield: Bad Company 2 daadwerkelijk Call of Duty: Modern Warfare 2 zal gaan overtreffen, zullen we volgende maand te weten komen. Als de eerste verkoopcijfers worden vrijgegeven.

 
Categorie: Battlefield: Bad Company 2 | 494 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
2 reacties
0  
2  Edbn    (10/Feb/2010 14:39:15)
DICE is zo achterlijk BFBC2 met MW2 te vergelijken, tzijn beide shooters, mr dr houdt de vergelijking dan ook mee op. BFBC2 is gwn voor snipers en mensen die het leuk vinden om in tanks te campen. MW2 is veel compacter en voor mensen die actie-reactie willen. Tis ook vrij dom dat DICE MW2 probeert te overtreffen. De enige manier om te weten te komen of BFBC2 populairder is dan BFBC2, is door te kijken naar de verkoopcijfers. En ik durf te wedden dat die van BFBC2 flink lager zullen uitvallen.

0  
1  glenn    (10/Feb/2010 14:33:29)
o ja biggrin

mw2 heeft nog helemaal nix voor ons gedaan, we hebbe alleen maar glitches gekrege die we niet wilden (nou je de meeste wilden dat niet)


Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX