Main » 2010 » Januari » 13 » Gran Turismo 5 niet meer in maart?
13:56:58
Gran Turismo 5 niet meer in maart?
Sony Japan heeft bekend gemaakt dat een maart-release er niet meer in zit voor Gran Turismo 5 voor de PlayStation 3. Het spel is daarmee dan ook uitgesteld naar een nog onbepaalde datum. Een reden voor het uitstel kon het concern nog niet geven. Ook de Europese en Amerikaanse releasedata zullen waarschijnlijk veranderen. Deze stonden nog niet concreet ingepland, maar zouden rond de zomer plaatsvinden. Een termijn wordt later nog bekend gemaakt, al wordt een verschuiving van 3 maanden verwacht. Het is het zoveelste uitstel voor de PS3-topper.
 
Sony Europa heeft laten weten dat het uitstel van Gran Turismo 5 enkel van toepassing is op de Japanse markt. Een richtlijn voor de Europese release kon de woordvoerder echter niet geven.

"Deze informatie over de GT release is enkel van toepassing op de Japanse markt," aldus Sony tegenover Eurogamer. "SCEE zal de launch datum voor de Europese versie van de game later bekend maken."

Sony Japan kondigde tijdens de afgelopen Tokyo Game Show aan dat Gran Turismo 5 in maart 2010 verschijnt. Europese en Amerikaanse data zijn tot dusver niet onthuld.

 
371 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX