Main » 2010 » Maart » 29 » Geruchten omtrent Call of Duty 7
00:39:55
Geruchten omtrent Call of Duty 7
Volgens een verslag van MapModNews heeft een Activision insider laten weten dat de volgende Call of Duty titel Call of Duty: Black Ops zal gaan heten.

Verschillende tijden

Volgens het verslag wordt de game door Treyarch ontwikkeld en zal de game zich dit maal afspelen in verschillende tijden. De Koude Oorlog, de Tweede Wereldoorlog, missies in Vietnam, Cuba, Zuid-Amerika en zelf de beruchte SAS missie tijdens de nederlaag van de Iraanse ambassade in London in april 1980.

Eerder werd gesuggereerd dat de game zich alleen tijdens de Vietnamoorlog zou afspelen. De releasedatum in november 2010 wordt ook genoemd in het verslag en dit komt niet overeen met het nieuws van gameshop GAME dat Call of Duty 7 al in oktober zou verschijnen. Als je de jaarlijkse trend volgt, zal de game hoogstwaarschijnlijk op 9 (wereldwijde release) of 12 november verschijnen.

Zombies

De Zombie modus uit World at War is ook weer terug en bevindt zich ook
in Call of Duty 7. Ook zouden er speciale servers voor de online versie van de PC beschikbaar komen wat niet het geval is bij Call of Duty: Modern Warfare 2. Alle geruchten die in dit bericht zijn genoemd mogen met een grote korrel zout worden genomen aangezien niets is bevestigd door Activision zelf.

 
Categorie: Call of Duty: Black Ops | 480 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
2 reacties
0  
2  Burn_In_Hell_NL    (31/Maa/2010 21:05:25)
wacko yeeeuyyyhh zombie mode!!!!!! daarvoor koop ik de game wink

0  
1  Slayer__NL__    (29/Maa/2010 08:36:57)
Nazi zombie


Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX