Main » 2011 » Maart » 2 » GDC: Eigen missies in inFamous 2
20:04:09
GDC: Eigen missies in inFamous 2
Sucker Punch beloofde dezer dagen een grote verrassing in petto te hebben voor het aankomende inFamous 2. Zonet is onthuld dat het gaat om de introductie van een nieuwe feature waaraan 2 jaar gewerkt is, namelijk user-generated missies.

'Beter voor de game'
Op de GDC onthulde Sucker Punch dat spelers nu zelf hun eigen missies kunnen bouwen in inFamous 2, om deze vervolgens te delen met de rest van de wereld. Via het PlayStation Blog vertelt men dat deze beslissing gemaakt is op basis dat het beter is voor de game beter als je nooit klaar bent met missies en mini-missies.

Quote:
"We thought inFamous 2 would be better if it didn't end-if you never ran out of missions and mini-missions to play and things to do. So... we spent the last two years adding a User-Generated Content feature to the game."

Geen limiet
Volgens Sucker Punch zijn er geen limieten voor het soort missies dat je kan bouwen. Naast soortgelijke missies als op de disk aanwezig zijn, kun je dus ook geheel nieuwe missies maken waarbij creativiteit een belangrijke rol speelt. Denk bijvoorbeeld aan missies die geheel draaien om stealth of racing. Ook mini-games behoren tot de mogelijkheid. Spelers krijgen hiervoor toegang tot alle personages en beesten uit het spel, en kunnen daarmee doen wat ze willen.

Beta
Spelers kunnen hun eigen missies via het PlayStation Network uploaden en missies van andere via hun eigen singleplayer campaign benaderen. Net alsof het echte missies zien. De beste missies verschijnen bovendien op de Sucker Punch Featured Missions-lijst. Voor het allemaal zover is zal er eerst begin april een gelimiteerde beta plaatsvinden. Hoe je daarin terecht kan komen wordt op 14 maart bekend gemaakt.

 
Categorie: inFamous 2 | 442 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX