Main » 2009 » September » 6 » Gamer wil GTA IV wereldrecord breken
00:09:15
Gamer wil GTA IV wereldrecord breken

GTA IV heeft ondertussen al meerdere wereldrecords verbroken. Nu staat er weer een ander record omtrent deze game in de planning. Een gamer wil namelijk het wereld record 'Langste tijd GTA IV gespeeld' verbreken.

Chirantan Patnaik is een 26-jarige gamer uit India en hij wil in het Guiness Book of World Records terecht komen door heel lang non stop GTA IV te spelen. Het huidige record prijkt op naam van de Amerikaan Jim Patton, hij heeft GTA IV 28 uur aan een stuk door gespeeld.

Chirantan wil de 30 uur barrière doorbreken. Hierbij krijgt hij ieder uur tien minuten pauze. Hij heeft een speciale training gevolgd voor zijn uithoudingsvermogen te verbeteren en hij heeft zelfs yoga gedaan. Hij heeft er ondertussen al ruim tien uur opzitten.

Wanneer hem gevraagd werd waarom hij GTA IV koos voor zijn record poging zei hij dat dat komt omdat hij deze game nog nooit gespeeld heeft en omdat een sandbox game zijn favoriete genre is. Saints Row 2 werd uitgesloten omdat die volgens hem 'te gangsta' is.

Of hij het haalt valt dus nog te bezien. Wil jij hem persoonlijk even gelukwensen of weten wat hij al die tijd uitspookt in Liberty City, dan kun je hem volgen op zijn live blog.


 
420 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
0  
1  Joost-P    (06/Sep/2009 13:11:55)
40hrs 20mins was zijn tijd biggrin

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX