Main » 2010 » Februari » 20 » Gamer voorkomt moord
13:45:39
Gamer voorkomt moord
Vaak krijgen games de schuld als er een of andere misdaad wordt begaan en er ook maar een kleine link is tussen de betrokkenen en games. Deze keer verkomt een gamer juist een misdaad.

Een jongen wist een bloedbad in de Amerikaanse staat Texas te voorkomen door de hulpdiensten in te schakelen. De jongen was namelijk met een aantal mensen aan het gamen op zijn Xbox 360 toen één van de mensen in zijn party gedetailleerd vertelde hoe hij zijn beste vriend en een zwanger meisje dood zou schieten.

De jongen die het bloedbad wilde aanrichten had alles zorgvuldig gepland. Zo wist hij al de route die hij zou gaan lopen na het schieten en de namen van de mensen die hij zou neerschieten. Eén van de jongens was zo slim om direct de hulpdiensten te bellen. Deze wisten vervolgens samen met Microsoft de ‘toekomstige’ moordenaar in de kraag te vatten in zijn huis in San Antonio.

De jongen zou na zijn arrestatie berouw hebben getoond, maar waar hij nu verblijft is onbekend. Wel is hij voor onbepaalde tijd van school gestuurd en kan hij een gevangenis of taakstraf verwachten.

 
362 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
0  
1  NaabJ    (21/Feb/2010 13:44:05)
En dit komt niet in het nieuws hé

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX